11/01/2020 11/01/2020 Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Αλέξιο Κανίνα και τους ιερείς του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων πραγματοποίησε την τελετή καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μπάρας για τα κολυμβητικά Σωματεία και τους κατοίκους της Μπάρας. Ξεχωριστή...
11 Ιανουαρίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2020 - 22:57

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρικάλων ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος

Διαδώστε:
Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρικάλων ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Αλέξιο Κανίνα και τους ιερείς του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων πραγματοποίησε την τελετή καταδύσεως του Τιμίου Σταυρού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μπάρας για τα κολυμβητικά Σωματεία και τους κατοίκους της Μπάρας.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή όταν στο νερό της πισίνας έπεσαν οι κολυμβητές για να τον πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό.

Στο τέλος ο Ποιμενάρχης έδωσε τις ευχές τους και ομίλησε για τα οφέλη του αθλητισμού, πάντα μέσα σε κλίμα αγάπης και ευγενικής άμιλλας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων