16/01/2021 16/01/2021 Το 40ημερο Ιερό Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Τρίκκης και Σταγών κυρού Αλεξίου τελέσθηκε το πρωί του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου 2020, κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με τα μέτρα της Πολιτείας, στον Ιερό Ναό Aγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων. Στη Θεία Λειτουργία και στο Ιερό Μνημόσυνο ιερούργησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, ο Σεβασμιώτατος...
16 Ιανουαρίου, 2021 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2021 - 10:37

Το 40ημερο Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Αλεξίου

Διαδώστε:
Το 40ημερο Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Αλεξίου

Το 40ημερο Ιερό Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Τρίκκης και Σταγών κυρού Αλεξίου τελέσθηκε το πρωί του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου 2020, κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με τα μέτρα της Πολιτείας, στον Ιερό Ναό Aγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων.

Στη Θεία Λειτουργία και στο Ιερό Μνημόσυνο ιερούργησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος και ο οικείος Ποιμενάρχης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ενώ μετά το Ιερό Μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε Τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Αλεξίου. 

Παρακολουθήστε: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων