14/12/2018 14/12/2018 Σε μια μεγάλη δωρεά αγάπης προς την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού και Πνευματικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος προέβη εν όψει της Μεγάλης Εορτής των Χριστουγέννων ο Επιχειρηματίας και Μεγαλομέτοχος της « ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964» κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου. Ο κ. Παπαϊωάννου προσέφερε για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού και πνευματικού έργου της Φθιωτικής Εκκλησίας το ποσό...
14 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:36

Δωρεά του Προέδρου ΠΑΣ Λαμία στην Ι.Μ. Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Δωρεά του Προέδρου ΠΑΣ Λαμία στην Ι.Μ. Φθιώτιδος

Σε μια μεγάλη δωρεά αγάπης προς την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού και Πνευματικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος προέβη εν όψει της Μεγάλης Εορτής των Χριστουγέννων ο Επιχειρηματίας και Μεγαλομέτοχος της « ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964» κ. Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο κ. Παπαϊωάννου προσέφερε για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού και πνευματικού έργου της Φθιωτικής Εκκλησίας το ποσό των 5.000 ευρώ και η πράξη του αυτή έχει επαναληφθεί στο παρελθόν.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος ευχαρίστησε εγκάρδια τον κ. Παπαϊωάννου και του ευχήθηκε για την ευγενή πράξη του ολόψυχα, όπως ο Φιλάνθρωπος Θεός να του χαρίζει πλουσιοπάρχοχα τις ευλογίες και να αυξάνει τους καρπούς των κόπων του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων