29/11/2018 29/11/2018 Εθιμοτυπική επίσκεψη δέχτηκε το πρωί της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος στο γραφείο του από τον νέο Γενικό περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος Ταξίαρχο Αστέριο Μαντζιώκα επί τη αναλήψη των νέων καθηκόντων του. Ο Σεβασμιώτατος υπεδέχθη με εγκαρδιότητα τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή, τον οποίο συνόδευε ο Υπασπιστής του Επιτελείου της Γενικής...
29 Νοεμβρίου, 2018 - 14:40

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητρ. Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητρ. Φθιώτιδος

Εθιμοτυπική επίσκεψη δέχτηκε το πρωί της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος στο γραφείο του από τον νέο Γενικό περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος Ταξίαρχο Αστέριο Μαντζιώκα επί τη αναλήψη των νέων καθηκόντων του.

Ο Σεβασμιώτατος υπεδέχθη με εγκαρδιότητα τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή, τον οποίο συνόδευε ο Υπασπιστής του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης, Αστυνόμος Β’ Κωνσταντίνος Κρέτσης.

Για αρκετή ώρα και σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Μαντζιώκας είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση επί διαφόρων επικαίρων θεμάτων.

Τέλος ο Ποιμενάρχης μας μαζί με τις πατρικές του ευχές για την προαγωγή του και για την από Θεού Δύναμη εις τα νέα του καθήκοντα, προσέφερε ως ευλογία στον Ταξίαρχο ψυχωφελή βιβλία των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων