12/12/2018 12/12/2018 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη μνήμη του αγίου Μάρτυρος Μηνά του Αθηναίου, του επικαλουμένου Καλλικελάδου τελέσθηκε το πρωί της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας. Στο Ιερό βήμα παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ Νικόλαος, ο οποίος προσεκόμισε προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών απότμημα της τιμίας και χαριτοβρύτου...
12 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:36

Η μνήμη του Αγ. Μηνά του Καλλικελάδου στην Λαμία

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγ. Μηνά του Καλλικελάδου στην Λαμία

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη μνήμη του αγίου Μάρτυρος Μηνά του Αθηναίου, του επικαλουμένου Καλλικελάδου τελέσθηκε το πρωί της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

Στο Ιερό βήμα παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ Νικόλαος, ο οποίος προσεκόμισε προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών απότμημα της τιμίας και χαριτοβρύτου κάρας του αγίου, το οποίο κατέχει η Ιερά Μητρόπολίς μας από το έτος 2006 ως ανεκτίμητο πνευματικό θησαυρό.

Κατά την διάρκεια του κοινωνικού ο Αρχιερατικός Επίτροπος Λαμίας Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Παναγιώτης Σερέτης, αναφέρθηκε στο βίο και το μαρτυρικό τέλος του αγίου Μηνά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων