16/10/2018 16/10/2018 Τη Τιμία και Χαριτόβρυτο Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Νηστευτού Οικουμενικού Πατριάρχου, υποδέχεται η πόλη της Λαμίας, σε λαμπρή τελετή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατος 20 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος “με σκοπό τον αγιασμό και την ενίσχυση των πι­στών, η Ιερά Μητρόπολίς μας εν όψει της Εορτής του Α­γί­ου Μεγαλομάρτυρος Δημη­τρί­ου...
16 Οκτωβρίου, 2018 - 10:53

Η Τιμία Κάρα του Ιωάννου του Νηστευτή στη Λαμία

Διαδώστε:
Η Τιμία Κάρα του Ιωάννου του Νηστευτή στη Λαμία

Τη Τιμία και Χαριτόβρυτο Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Νηστευτού Οικουμενικού Πατριάρχου, υποδέχεται η πόλη της Λαμίας, σε λαμπρή τελετή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατος 20 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος “με σκοπό τον αγιασμό και την ενίσχυση των πι­στών, η Ιερά Μητρόπολίς μας εν όψει της Εορτής του Α­γί­ου Μεγαλομάρτυρος Δημη­τρί­ου του Μυροβλύτου θα με­ταφέρει εις τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Λα­­μίας την Τιμία και Χαριτόβρυτο κάρα του εν Αγιοίς Πα­τρός ημών Ιω­άν­νου του Νηστευτού Οικουμενικού Πα­τριάρχου, η οποία φυλάσσεται ες την Ιερά Μονή Αγάθωνος”.

Η υποδοχή της Τιμίας Κάρας θα γίνει από τον Σε­βα­σμιώτατο Μη­τρο­πολίτη μας κ. Νικόλαο και τον Ιε­ρό Κλήρο το Σάββατο 20 Οκτω­βρί­ου και ώρα 6:00 το α­πόγευμα, στα προπύλαια του Ιερού Ναού του Αγίου Δη­μη­τρί­ου Λαμίας.

Η Τιμία κάρα θα παραμείνει στον Ιερό Ναό μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας 29 Οκτωβρίου, απ’ όπου και θα αναχωρήσει μετά το πέρας της Ιεράς Παρακλήσεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων