19/12/2018 19/12/2018 Την επίσκεψη αντιπροσωπείας μαθητών του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου – Λυκείου Λαμίας δέχτηκε το πρωί της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος στο γραφείο του. Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τον Σχολάρχη κ. Ιωάννη Ζαχαράκη και την Μουσικό του Σχολείου κ. Βασιλική Γούση έψαλλαν κάλαντα του αγίου Δωδεκαημέρου και ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο Καλά Χριστούγεννα και...
19 Δεκεμβρίου, 2018 - 15:52
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2018 - 16:10

Μαθητές έψαλλαν τα κάλαντα στον Μητρ. Φθιώτιδας

Διαδώστε:
Μαθητές έψαλλαν τα κάλαντα στον Μητρ. Φθιώτιδας

Την επίσκεψη αντιπροσωπείας μαθητών του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου – Λυκείου Λαμίας δέχτηκε το πρωί της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος στο γραφείο του.

Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τον Σχολάρχη κ. Ιωάννη Ζαχαράκη και την Μουσικό του Σχολείου κ. Βασιλική Γούση έψαλλαν κάλαντα του αγίου Δωδεκαημέρου και ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο Καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά.

Ο Σεβασμιώτατος συγκινημένος από την επίσκεψη των παιδιών τους ευχαρίστησε για την όμορφη παρουσία τους και τους ευχήθηκε ο Χριστός να γεννηθεί στις καρδιές τους προτρέποντάς τους συνάμα να προσεύχονται, ώστε τα φετινά Χριστούγεννα να δώσουν σε όλη την ανθρωπότητα και ιδιαιτέρως στην Πατρίδα μας, το αληθινό μήνυμα που έφερε στον κόσμο ο Χριστός με την γέννησή του , αυτό της χαράς, της ειρήνης και της ελπίδος.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΑΣ [email protected]

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων