25/01/2019 25/01/2019 Την Αγιοβασιλόπιτα της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας ευλόγησε το πρωί της Πέμπτης 24 Ιανοουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου και η χορωδία των μαθητών υπό την διέυθυνση της Μουσικού κ. Βασιλικής Γούση,  τραγούδησε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και απέδωσε επίκαιρους ύμνους. Στον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε...
25 Ιανουαρίου, 2019 - 13:13

Ο Μητρ. Φθιώτιδος στην Εκκλησιαστική Σχολή Λαμίας

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Φθιώτιδος στην Εκκλησιαστική Σχολή Λαμίας

Την Αγιοβασιλόπιτα της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας ευλόγησε το πρωί της Πέμπτης 24 Ιανοουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου και η χορωδία των μαθητών υπό την διέυθυνση της Μουσικού κ. Βασιλικής Γούση,  τραγούδησε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και απέδωσε επίκαιρους ύμνους.

Στον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά και απευθυνόμενος προς τους  μαθητές τους συμβούλεψε να είναι επιμελείς και να εργάζονται συστηματικά στα μαθήματά τους για να έχουν επιτυχίες. Τους παρότρυνε δε να ακολουθήσουν το πρότυπο της ζωής του Μεγάλου Βασιλείου, ο οποίος αγαπούσε την πνευματική ζωή, ήταν προσηλωμένος στις σπουδές του και στη συνέχεια του βίου του αφιερώθηκε στην εν Χριστώ ζωή και στα έργα αγάπης και φιλανθρωπίας. Το φλουρί κέρδισε ο μαθητής  της 2 τάξεως του  Γυμνασίου Ιωάννης Σταματάκος. Η όμορφη αυτή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προσφορά κεράσματος στο γραφείο των καθηγητών όπου εκεί ο Ποιμενάρχης μας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων