11/12/2018 11/12/2018 Στην  Ιερά  Μητρόπολη Φθιώτιδος λίγες ημέρες πριν την Μεγάλη Εορτή των Χριστουγέννων Ενορίες  και αρκετοί πιστοί συνηθίζουν να επισκέπτονται τα Εκκλησιαστικά  Ιδρύματα να εύχονται στους τροφίμους και το προσωπικό για τις Άγιες ημέρες και να προσφέρουν τα δώρα τους. Το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Ίδρυμα Αργύρη Πετρή – Στέγη Γερόντων» στην Στυλίδα επισκέφθηκαν   το...
11 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:14

Στο Γηροκομείο Στυλίδος επίσκεψη αγάπης

Διαδώστε:
Στο Γηροκομείο Στυλίδος επίσκεψη αγάπης

Στην  Ιερά  Μητρόπολη Φθιώτιδος λίγες ημέρες πριν την Μεγάλη Εορτή των Χριστουγέννων Ενορίες  και αρκετοί πιστοί συνηθίζουν να επισκέπτονται τα Εκκλησιαστικά  Ιδρύματα να εύχονται στους τροφίμους και το προσωπικό για τις Άγιες ημέρες και να προσφέρουν τα δώρα τους.

Το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Ίδρυμα Αργύρη Πετρή – Στέγη Γερόντων» στην Στυλίδα επισκέφθηκαν   το απόγευμα της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου τα μέλη του Φιλοπτώχου ταμείου της Ενορίας των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης από τον Άγιο Κωνσταντίνο Λοκρίδος  συνοδευόμενα από τον Προϊστάμενο –  Εφημέριο π. Κωνσταντίνο Ρεντίφη.

Ο Διευθυντής του Ιδρύματος Αρχιμ. π. Μάξιμος Νικολόπουλος και οι εργαζόμενοι καλωσόρισαν τους επισκέπτες και  τους ξενάγησαν στους σύγχρονους χώρους του Γηροκομείου.

Οι επισκέπτες έψαλλαν Χριστουγεννιάτικους ύμνους και ευχήθηκαν στους τροφίμους Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Επίσης τους ευχαρίστησαν θερμά για τα τρόφιμα που προσέφεραν για τις ανάγκες του Ιδρύματος και αντάλλαξαν ευχές για Καλά Χριστούγεννα.

Ακολούθως εκ μέρους του Γηροκομείου προσφέρθηκε κέρασμα στην τραπεζαρία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων