25/12/2018 25/12/2018 Μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ρουχισμού προσέφεραν το πρωί της Δευτέρας 24 Δεκεμβρίου 2018 στο Γενικό Φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας, τα μέλη της Αντικαρκινικής Εταιρείας Ελλάδος, παράρτημα Λαμίας, του Διαδραστικού Συλλόγου «Αλόπη» Ραχών και του Συλλόγου Δρομέων «Τραχίνα», που συμμετείχαν στη δράση «Άστεγος για μια μέρα».     Τα είδη παρέλαβε ο Αρχιερατικός Επίτροπος...
25 Δεκεμβρίου, 2018 - 18:29

Τρόφιμα και ρούχα από τη δράση «Άστεγος για μια μέρα»

Διαδώστε:
Τρόφιμα και ρούχα από τη δράση «Άστεγος για μια μέρα»

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ρουχισμού προσέφεραν το πρωί της Δευτέρας 24 Δεκεμβρίου 2018 στο Γενικό Φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας, τα μέλη της Αντικαρκινικής Εταιρείας Ελλάδος, παράρτημα Λαμίας, του Διαδραστικού Συλλόγου «Αλόπη» Ραχών και του Συλλόγου Δρομέων «Τραχίνα», που συμμετείχαν στη δράση «Άστεγος για μια μέρα».

 

 

Τα είδη παρέλαβε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Λαμίας Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Παναγιώτης Σερέτης, Υπεύθυνος του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ. Νικόλαος, «ευχαριστεί όλους θερμά για την στήριξη που παρέχουν στο πολύπλευρο ποιμαντικό έργο της Φθιωτικής Εκκλησίας και εύχεται σε όλους Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα με πλούσια την ευλογία του Δωρεοδότου Κυρίου στην ζωή και το έργο τους».

 

 

ΠΗΓΗ: www.lamiareport.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων