01/10/2018 11/10/2018 Στην Έναρξη των Εργασιών του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου με θέμα: «Ελλάδα – Ευρώπη 2020: Εκπαίδευση, Δια Βίου Μάθηση, Έρευνα, Νέες Τεχνολογίες, Καινοτομία και Οικονομία», παρευρέθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου το απόγευμα. Το εν λόγω Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Α. Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κου Προκοπίου...
01 Οκτωβρίου, 2018 - 10:14
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 13:48

Ι.Μ. Φθιώτιδος: Εγκαίνια Συνεδρίου “Ελλάδα-Ευρώπη 2020”

Διαδώστε:
Ι.Μ. Φθιώτιδος: Εγκαίνια Συνεδρίου “Ελλάδα-Ευρώπη 2020”

Στην Έναρξη των Εργασιών του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου με θέμα: «Ελλάδα – Ευρώπη 2020: Εκπαίδευση, Δια Βίου Μάθηση, Έρευνα, Νέες Τεχνολογίες, Καινοτομία και Οικονομία», παρευρέθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου το απόγευμα.

Το εν λόγω Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Α. Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κου Προκοπίου Παυλοπούλου και συνδιοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Οικονομικών της Εκπαίδευσης & Δια Βίου Μάθησης, της Έρευνας & Καινοτομίας (INOEK) και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και έχει διεθνή συμμετοχή.

Η Έναρξη του Συνεδρίου κηρύχτηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, παρουσία των Αρχών του τόπου, πλήθους επιστημόνων , επιτυχημένων επιχειρηματιών απ’ όλο τον κόσμο καθώς και πολιτών, οι οποίοι και κατέκλυσαν το Δημοτικό Θέατρο.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η παρουσίαση νέων ερευνών που αφορούν οικονομικές διαστάσεις των πεδίων της Εκπαίδευσης, της Διά Βίου Μάθησης, της Έρευνας, των Νέων Τεχνολογιών, της Καινοτομίας και τη σχέση τους με την Οικονομία.

Μετά από τους καθιερωμένους χαιρετισμούς των επισήμων, ο Ακαδημαϊκός και Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Χρήστος Ζερεφός πραγματοποίησε την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του με θέμα: «Περιβάλλον και Βιοηθική».

Ο Ποιμενάρχης μας είχε μία ευχάριστη επικοινωνία με τον κ. Πρόεδρο, τον κ. Ζερεφό καθώς και με όλους τους παρευρισκομένους από τον χώρο της Έρευνας, τους Πρυτάνεις, τους Καθηγητές Πανεπιστημίων διαφόρων χωρών, τους Βουλευτές, τους τ. Υπουργούς, καθώς και με τους Άρχοντες της τοπικής αυτοδιοικήσεως, ευχόμενος καλή επιτυχία στην διεξαγωγή των εργασιών του Συνεδρίου.

Φωτό Δημήτριος Ανάγνου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων