30/09/2022 30/09/2022 Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του σχολικού έτους 2022-2023 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού – Ιδιωτικού Συστεγαζόμενου Νηπιαγωγείου Βαφειαδάκειο. Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών, ο οποίος προεδρεύει του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Προστασίας Μητρικών Έργων Σταμ. και Ελένης Βαφειαδάκη, αφού μετέφερε τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ....
30 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:00

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Βαφειαδάκειο από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά στο Βαφειαδάκειο από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του σχολικού έτους 2022-2023 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού – Ιδιωτικού Συστεγαζόμενου Νηπιαγωγείου Βαφειαδάκειο.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών, ο οποίος προεδρεύει του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Προστασίας Μητρικών Έργων Σταμ. και Ελένης Βαφειαδάκη, αφού μετέφερε τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄, ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για την εξαίρετη εργασία που προσφέρουν και τόνισε την σημασία που πρέπει να δίνεται στην αγωγή από την προσχολική ηλικία την μετέπειτα, ολοκληρωμένη και υγιή ανάπτυξη των παιδιών.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Πρωτ. π. Νικόλαος Γιαννακίδης καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, παιδιά και γονείς.

Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Αγ. Αναργύρων – Καματερού κ. Σταύρος Τσίρμπας, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Παναγιώτης Σίσκος, Καθηγητής Περιβαλλοντικής Χημείας, Διευθυντής του Βαφειαδακείου Ιδρύματος, η κυρία Ελένη Νασέλου, Κοινωνική Λειτουργός της Ι. Α. Αθηνών και μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του σχολείου.

 

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων