18/01/2022 18/01/2022 Για την άρνηση μιας ομάδας ιερέων να εμβολιαστούν κατά της covid – 19, αλλά και το γεγονός ότι επηρεάζουν τους πιστούς, μίλησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος, Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου, π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος. Όπως τόνισε ο Πανοσιολογιώτατος, μέσα από την εκπομπή “Βήμα για Όλους” του Star Κεντρικής Ελλάδα “έχω γράψει έναν κατάλογο με...
18 Ιανουαρίου, 2022 - 13:27
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2022 - 13:29

Αρχιμανδρίτης Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος: Φτάσαμε σε σημείο πλαστογράφησης της πνευματικής ζωής

Διαδώστε:
Αρχιμανδρίτης Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος: Φτάσαμε σε σημείο πλαστογράφησης της πνευματικής ζωής

Για την άρνηση μιας ομάδας ιερέων να εμβολιαστούν κατά της covid – 19, αλλά και το γεγονός ότι επηρεάζουν τους πιστούς, μίλησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδος, Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου, π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος.

Όπως τόνισε ο Πανοσιολογιώτατος, μέσα από την εκπομπή “Βήμα για Όλους” του Star Κεντρικής Ελλάδα “έχω γράψει έναν κατάλογο με πενήντα ιερείς, μοναχούς και Επισκόπους οι οποίοι πέθαναν ανεμβολίαστοι. Από εμβόλιο δεν έχω γράψει κανέναν ακόμη. Όλοι αυτοί πέθαναν ανεμβολίαστοι”.

“Όταν κάποιος δεν θρησκεύει ιδιωτικά ζει την θεολογία της Εκκλησίας που είναι όλοι μαζί υπακούμε στην Εκκλησία. Εδώ φτάσαμε σε σημείο ομάδες αυτοκτονιών να τις αποκαλούμε ομίλους μαρτύρων. Τέτοια πλαστογράφηση της πνευματικής ζωής”, είπε σε άλλο σημείο.

Δείτε το απόσπασμα από αυτά που είπε ο Πανοσιολογιώτατος στο video που ακολουθεί:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων