25/05/2020 25/05/2020 Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος αναφέρει ότι κατόπιν μέριμνας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Συμεών, το Άγιο Φως θα αφιχθεί από την Αθήνα και την Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Ιερά Μητρόπολη και θα διανεμηθεί σε όλες τις Ενορίες και τις Ιερές Μονές της Μητροπόλεως αφού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των μέτρων...
25 Μαΐου, 2020 - 18:34
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2020 - 18:36

Αύριο το Άγιο Φως στη Φθιώτιδα

Διαδώστε:
Αύριο το Άγιο Φως στη Φθιώτιδα

Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος αναφέρει ότι κατόπιν μέριμνας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Συμεών, το Άγιο Φως θα αφιχθεί από την Αθήνα και την Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στην Ιερά Μητρόπολη και θα διανεμηθεί σε όλες τις Ενορίες και τις Ιερές Μονές της Μητροπόλεως αφού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των μέτρων που ήταν σε ισχύ δεν ήταν δυνατό να το παραλάβει η Ιερά Μητρόπολη το Μεγάλο Σάββατο.

Οι πιστοί της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν το Άγιο Φως στην Απόδοση της εορτής του Πάσχα σε συνεννόηση με τους ιερείς των Ενοριών τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων