24/12/2022 25/12/2022 Γέμισαν από Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, όμορφα χαμόγελα και παιδικές φωνές τόσο το Επισκοπείο, όσο και το Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος παραμονές της μεγάλης Εορτής των Χριστουγέννων, αλλά πάνω από όλα γέμισε με αγάπη και ευχές η καρδιά του δεχόμενος απλόχερα ευχετήριες επισκέψεις από το ποίμνιό του. Ιερείς, μοναχοί και μοναχές, τοπικοί φορείς,...
24 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:33
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2022 - 3:15

Εκατοντάδες Χριστουγεννιάτικες ευχές δέχθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Εκατοντάδες Χριστουγεννιάτικες ευχές δέχθηκε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Γέμισαν από Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, όμορφα χαμόγελα και παιδικές φωνές τόσο το Επισκοπείο, όσο και το Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος παραμονές της μεγάλης Εορτής των Χριστουγέννων, αλλά πάνω από όλα γέμισε με αγάπη και ευχές η καρδιά του δεχόμενος απλόχερα ευχετήριες επισκέψεις από το ποίμνιό του.

Ιερείς, μοναχοί και μοναχές, τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, μαθητές και μαθήτριες Σχολείων, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, εκατοντάδες παιδιά ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Συμεών Καλά Χριστούγεννα έλαβαν την ευχή του και γεύθηκαν την αγάπη του και το Χριστουγεννιάτικο μποναμά, καθώς και άλλα δώρα.

Σε όλους ο Σεβασμιώτατος μαζί με την ευχή του έδωσε και ένα προσωπικό προσκλητήριο. Μία εικόνα του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, όπου στο πίσω μέρος αναγράφεται ένας από τους πατρικούς λόγους του Αγίου:

«Το σκοτάδι δεν έχει θέση στην ζωή του χριστιανού, που θέλει η ζωή του να φωτίζεται από τον ήλιο της δικαιοσύνης, τον Κύριο μας Ιησού Χριστό». Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης.

«Μετά πολλής αγάπης, σας προσκαλώ και σας περιμένω να εορτάσουμε μαζί την πρώτη εορτή του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου στις 20, 21 και 22 Ιανουαρίου 2023. Χρόνια πολλά»!

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τα Ιδρύματα της Μητροπόλεως και πολλές Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη της Λαμίας και στα περίχωρα, τις οποίες διοργάνωσαν σχολεία, σύλλογοι και διάφοροι φορείς.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

Πλημμύρα Χριστουγέννων στην Μητρόπολη Φθιώτιδας

(Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων