06/09/2023 07/09/2023 Από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος ανακοινώνεται ότι λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει και την περιοχή της Φθιώτιδας, και για λόγους προληπτικούς για την ασφάλεια της αποστολής μικρών παιδιών από την Ουκρανία, που φιλοξενούνται στο Κατασκηνωτικό Κέντρο «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών αποφάσισε την μεταφορά των παιδιών στην...
06 Σεπτεμβρίου, 2023 - 21:04
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2023 - 0:39

Εκκενώθηκε προληπτικά η κατασκήνωση της Ι.Μ. Φθιώτιδος στο Καινούργιο Λοκρίδος

Διαδώστε:
Εκκενώθηκε προληπτικά η κατασκήνωση της Ι.Μ. Φθιώτιδος στο Καινούργιο Λοκρίδος

Από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος ανακοινώνεται ότι λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει και την περιοχή της Φθιώτιδας, και για λόγους προληπτικούς για την ασφάλεια της αποστολής μικρών παιδιών από την Ουκρανία, που φιλοξενούνται στο Κατασκηνωτικό Κέντρο «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών αποφάσισε την μεταφορά των παιδιών στην πόλη της Λαμίας και την διαμονή τους στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως μέχρι την παρέλευση του φαινομένου.

Τα παιδιά και οι συνοδοί τους, συνοδευόμενα από τον ίδιο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Συμεών, ήδη μεταφέρθηκαν στην Λαμία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, το ΚΤΕΛ Ν. Φθιώτιδος, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Ελληνική Αστυνομία και με πρόνοια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Συμεών και των συνεργατών του, εργαζομένων και εθελοντών της Μητροπόλεως, θα διαμείνουν όσο απαιτηθεί, στις εγκαταστάσεις φιλοξενίας της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος όπου θα επιστρέψουν και πάλι στο Κατασκηνωτικό Κέντρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων