18/08/2021 18/08/2021 Το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Αυγούστου ένας 14χρονος από την Αγραπηδιά Δομοκού τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας. Ο νεαρός έχει την σπάνια ομάδα αίματος μηδέν ρέζους αρνητικό «0 με Rh αρνητικό(-)» και δεν υπάρχει επαρκής αριθμός μονάδων από το συγκεκριμένο τύπο αίματος. Μετά από επικοινωνία του με το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας,...
18 Αυγούστου, 2021 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2021 - 15:14

Έκκληση για αίμα από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Έκκληση για αίμα από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος

Το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Αυγούστου ένας 14χρονος από την Αγραπηδιά Δομοκού τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Ο νεαρός έχει την σπάνια ομάδα αίματος μηδέν ρέζους αρνητικό «0 με Rh αρνητικό(-)» και δεν υπάρχει επαρκής αριθμός μονάδων από το συγκεκριμένο τύπο αίματος.

Μετά από επικοινωνία του με το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, το Γραφείο Αιμοδοσίας της Ιεράς Μητροπόλεως απευθύνει έκκληση σε εθελοντές αιμοδότες έχουν ομάδα αίματος 0 ρέζους αρνητικό, να επικοινωνήσουν άμεσα με τον αρμόδιο Υπεύθυνο της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πρωτ. π. Χρήστο Τσιλοφύτη, Εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Λαμίας και να προσφέρουν το πολύτιμο αίμα.

Τηλ. επικοινωνίας: : 6978190392

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων