12/04/2024 12/04/2024 Στις εργασίες του 9ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών συμμετείχε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, με την κανονική άδεια και ευλογία του επιχωρίου Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, και συγκεκριμένα στην στρογγυλή τράπεζα θέμα: «Αλληλεγγύη: Ο ακρογωνιαίος λίθος της πνευματικότητας», υπό την δημοσιογράφο κ. Βίκυ Φλέσσα, το οποίο διεξάγεται στον ιστορικό χώρο...
12 Απριλίου, 2024 - 18:26
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2024 - 20:19

Έκκληση του Μητροπολίτη Φθιώτιδος από το Φόρουμ των Δελφών για στήριξη των θεσμών και της Εκκλησίας

Διαδώστε:
Έκκληση του Μητροπολίτη Φθιώτιδος από το Φόρουμ των Δελφών για στήριξη των θεσμών και της Εκκλησίας

Στις εργασίες του 9ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών συμμετείχε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, με την κανονική άδεια και ευλογία του επιχωρίου Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, και συγκεκριμένα στην στρογγυλή τράπεζα θέμα: «Αλληλεγγύη: Ο ακρογωνιαίος λίθος της πνευματικότητας», υπό την δημοσιογράφο κ. Βίκυ Φλέσσα, το οποίο διεξάγεται στον ιστορικό χώρο των Δελφών, και μεταξύ των άλλων συμμετείχαν και ο Θεοφιλέστατος Τανάγρας κ. Απόστολος και ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Σπυρίδων Βασιλάκος.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες να στηρίζουν τους θεσμούς αλλά και την Εκκλησία και τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι πολίτες θα πρέπει να ξέρουν ότι «τα άκρα έρχονται απειλητικά».

Επίσης έστειλε το δικό του μήνυμα για τις Ευρωεκλογές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι καιρός να συνέλθουμε και όχι να κλαίμε σαν τις χαροκαμένες χήρες για το κακό που μας βρήκε μετά τις 9 Ιουνίου».

Δείτε το απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεολογία, Βυζάντιο, Θρησκευτική διπλωματία, Άγιον Όρος στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων