09/01/2024 09/01/2024 Το Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών στο Ιερό Επισκοπείο επί της οδού Σκληβανιώτη, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 9 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, επί τη αναλήψει των νέων του αυτοδιοικητικών καθηκόντων. Ο Ποιμενάρχης υποδέχθηκε το νέο Δήμαρχο τον οποίο ευλόγησε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν την...
09 Ιανουαρίου, 2024 - 14:31

Επίσκεψη του νέου Δημάρχου Λαμιεών στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νέου Δημάρχου Λαμιεών στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Το Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών στο Ιερό Επισκοπείο επί της οδού Σκληβανιώτη, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 9 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, επί τη αναλήψει των νέων του αυτοδιοικητικών καθηκόντων.

Ο Ποιμενάρχης υποδέχθηκε το νέο Δήμαρχο τον οποίο ευλόγησε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν την αξιοποίηση της θρησκευτικής κληρονομιάς της ευρύτερης περιοχής μέσα από τη συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων ευχαρίστησε το Μητροπολίτη Φθιώτιδος για το έντονο ενδιαφέρον που επιδεικνύει για τα δρώμενα της Δημοτικής Αρχής, εξαίροντας το πλούσιο εκκλησιαστικό, φιλανθρωπικό και πνευματικό έργο που επιτελεί προς όφελος των πολιτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων