06/02/2020 06/02/2020 Ανταποκρινόμενος σε ευγενικές προσκλήσεις Συλλόγων και απλών πολιτών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, το απόγευμα της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου, παρέστη σε εκδηλώσεις και διένειμε απλόχερα και εγκάρδια τις Αρχιερατικές και Πατρικές του ευχές σε όλους. Μεταξύ άλλων, ο Ποιμενάρχης παρέστη στην κοπή Αγιοβασιλόπιτας στο Κρεοπωλείο του κ. Ζήσιμου στη Λαμία. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή...
06 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:03
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2020 - 15:11

Ευλόγησε τη βασιλόπιτα ενός τοπικού κρεοπωλείου

Διαδώστε:
Ευλόγησε τη βασιλόπιτα ενός τοπικού κρεοπωλείου

Ανταποκρινόμενος σε ευγενικές προσκλήσεις Συλλόγων και απλών πολιτών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, το απόγευμα της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου, παρέστη σε εκδηλώσεις και διένειμε απλόχερα και εγκάρδια τις Αρχιερατικές και Πατρικές του ευχές σε όλους.

Μεταξύ άλλων, ο Ποιμενάρχης παρέστη στην κοπή Αγιοβασιλόπιτας στο Κρεοπωλείο του κ. Ζήσιμου στη Λαμία.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά σε μια οικογενειακή επιχείρηση της τοπικής κοινωνίας και παράλληλα ευχαρίστησε την οικογένεια του κ. Ζήσιμου, για την συμπαράστασή τους στα Ιδρύματα της Μητροπόλεως.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων