27/02/2019 27/02/2019 Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο απέστειλε ο επίτιμος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαιδεύσεως, Ειδικός Επιστήμονας Κοινωνικής Ψυχιατρικής κ. Βαΐος Ζαμπεθάνης για την φροντίδα και αγάπη με την οποία περιέβαλε την μητέρα της συζύγου του, το προσωπικό του Ιδρύματος «Αργύρη Πετρή Στέγη Γερόντων Στυλίδος», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος. Στην εν...
27 Φεβρουαρίου, 2019 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 27/02/2019 - 13:51

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Μητρ. Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Μητρ. Φθιώτιδος

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο απέστειλε ο επίτιμος Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαιδεύσεως, Ειδικός Επιστήμονας Κοινωνικής Ψυχιατρικής κ. Βαΐος Ζαμπεθάνης για την φροντίδα και αγάπη με την οποία περιέβαλε την μητέρα της συζύγου του, το προσωπικό του Ιδρύματος «Αργύρη Πετρή Στέγη Γερόντων Στυλίδος», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Στην εν λόγω επιστολή ο κ. Ζαμπεθάνης αναφέρει τα εξής:

Σεβασμιώτατε,

Αισθάνομαι την ανάγκη να Σας ευχαριστήσω θερμά για το σημαντικό και θεάρεστο έργο που προσφέρεται στο Ίδρυμα Πετρή με το στοργικό, πατρικό βλέμμα και την ποιμαντική καθοδήγησή Σας.

Έχω αυθεντική αντίληψη του έργου που συντελείται στο Ίδρυμα, επειδή φιλοξενήθηκε για διάστημα 30 μηνών η μητέρα της συζύγου μου. Στο Ίδρυμα εισέπραξε τη φροντίδα και τη βοήθεια που είχε ανάγκη.

Ευχαριστώ θερμά τον πατέρα Μάξιμο Νικολόπουλο για τη βοήθειά του, τον Διαχειριστή κ. Παναγιώτη Χάμη για την συνεργασία, όπως επίσης τον κ. Χρήστο Καπούλα για τη φροντίδα και όλο το προσωπικό για τη φροντίδα νοσηλείας, ατομικής καθαριότητας και περιποίησης.

Η πνευματική καθοδήγηση Σας είναι αποτυπωμένη σε κάθε βήμα του προσωπικού.

Σας ευχαριστώ και εκ μέρους της συζύγου μου Σοφίας Αντωνακοπούλου-Ζαμπεθάνη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων