07/11/2021 09/11/2021 Στην σκέπη της Εκκλησίας βρήκαν την αρωγή και τη στήριξη αυτό το διάστημα που μένουν χωρίς δουλειά οι υγειονομικοί του Νοσοκομείου Λαμίας και των Κέντρων Υγείας Φθιώτιδας που λόγω μη εμβολιασμού τους βρίσκονται σε αναστολή. Με ανακοίνωση τους οι υγειονομικοί εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών για την υλική...
07 Νοεμβρίου, 2021 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2021 - 0:50

«Ευχαριστώ» των υγειονομικών στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Διαδώστε:
«Ευχαριστώ» των υγειονομικών στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

Στην σκέπη της Εκκλησίας βρήκαν την αρωγή και τη στήριξη αυτό το διάστημα που μένουν χωρίς δουλειά οι υγειονομικοί του Νοσοκομείου Λαμίας και των Κέντρων Υγείας Φθιώτιδας που λόγω μη εμβολιασμού τους βρίσκονται σε αναστολή. Με ανακοίνωση τους οι υγειονομικοί εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών για την υλική και ηθική αρωγή που τους παρέχει.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο δεσπότη της καρδιάς μας όπως ο ίδιος μας είχε ζητήσει να τον αποκαλούμε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντα του στην Μητρόπολη Φθιώτιδος.

Οι υγειονομικοί του Γ.Ν Λαμίας και κεντρών υγείας που εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναστολή εργασίας ξεχασμένοι και χωρίς βοήθεια από κανέναν βρήκαν υλική και ηθική αρωγή μόνο από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών.

Μία πράξη που θα μείνει αξέχαστη από τους υγειονομικούς όπου αυτή την στιγμή βρίσκονται αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις κρατώντας ταυτοχρόνως την υπόλοιπη κοινωνία όρθια και ελεύθερη.»

Ο συντονιστής του αγώνα κατά των αναστολών,
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων