20/01/2023 20/01/2023 Λίγο πριν την πάνδημη υποδοχή του Ιερού Σκηνώματος του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφτηκε στο Δημαρχείο της Λαμίας τον εορτάζοντα Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραΐσκο, προκειμένου να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή και για να τον ευχαριστήσει και για την συμβολή του Δήμου Λαμιέων στην διοργάνωση του...
20 Ιανουαρίου, 2023 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2023 - 11:12

Ευχές του Μητροπολίτη Φθιώτιδος στον εορτάζοντα Δήμαρχο Λαμιέων

Διαδώστε:
Ευχές του Μητροπολίτη Φθιώτιδος στον εορτάζοντα Δήμαρχο Λαμιέων

Λίγο πριν την πάνδημη υποδοχή του Ιερού Σκηνώματος του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών επισκέφτηκε στο Δημαρχείο της Λαμίας τον εορτάζοντα Δήμαρχο Λαμιέων κ. Ευθύμιο Καραΐσκο, προκειμένου να του ευχηθεί για την ονομαστική του εορτή και για να τον ευχαριστήσει και για την συμβολή του Δήμου Λαμιέων στην διοργάνωση του τριημέρου πρώτου εορτασμού του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου.

Επίσης, ο κ. Συμεών δέχτηκε στο Ιερό Επισκοπείο και την εορτάζουσα Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Ευθυμία Αργυροπούλου, στην οποία ευχήθηκε πάσα παρά Θεού βοήθεια και δύναμη στην διακονία της στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων