08/01/2024 08/01/2024 Τις πατρικές του ευχές σε εορτάζοντες αιρετούς υπό του λαού εκπροσώπους του Νομού Φθιώτιδος έδωσε χθες κατά το ειωθός ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών. Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών επισκέφτηκε τον εορτάζοντα Δήμαρχο Στυλίδος κ. Ιωάννη Αποστόλου και τον εορτάζοντα Βουλευτή Φθιώτιδος κ. Ιωάννη Οικονόμου και ευχήθηκε διαδικτυακά στον κωλυόμενο εορτάζοντα Βουλευτή Φθιώτιδος κ. Ιωάννη...
08 Ιανουαρίου, 2024 - 14:10

Ευχές του Μητροπολίτη Συμεών σε εορτάζοντες αιρετούς εκπροσώπους του λαού της Φθιώτιδας

Διαδώστε:
Ευχές του Μητροπολίτη Συμεών σε εορτάζοντες αιρετούς εκπροσώπους του λαού της Φθιώτιδας

Τις πατρικές του ευχές σε εορτάζοντες αιρετούς υπό του λαού εκπροσώπους του Νομού Φθιώτιδος έδωσε χθες κατά το ειωθός ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών επισκέφτηκε τον εορτάζοντα Δήμαρχο Στυλίδος κ. Ιωάννη Αποστόλου και τον εορτάζοντα Βουλευτή Φθιώτιδος κ. Ιωάννη Οικονόμου και ευχήθηκε διαδικτυακά στον κωλυόμενο εορτάζοντα Βουλευτή Φθιώτιδος κ. Ιωάννη Σαρακιώτη, ενώ το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε εορτάζοντες ιερείς και πολίτες σε όλο το εύρος της Περιφερειακής Ενότητος Φθιώτιδος.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Ανάγνου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων