29/03/2019 29/03/2019 Εθιμοτυπική επίσκεψη από το Νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδος Αρχιπύραρχο Ευάγγελο Παληό δέχτηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος στο Γραφείο του. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Νέο Διοικητή ο οποίος κατάγεται από τη Λαμία και του ευχήθηκε από καρδίας καλή δύναμη εις το έργο του με αδιάλειπτο...
29 Μαρτίου, 2019 - 20:18

Φορείς της περιοχή δέχτηκε ο Μητρ. Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Φορείς της περιοχή δέχτηκε ο Μητρ. Φθιώτιδος

Εθιμοτυπική επίσκεψη από το Νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδος Αρχιπύραρχο Ευάγγελο Παληό δέχτηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος στο Γραφείο του.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Νέο Διοικητή ο οποίος κατάγεται από τη Λαμία και του ευχήθηκε από καρδίας καλή δύναμη εις το έργο του με αδιάλειπτο την προστασία του Θεού.

Ακολούθως τον επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Δημήτριος Τζιαχρήστας ο οποίος υπέβαλλε τα σέβη του και εζήτησε από τον Σεβασμιώτατο την Αρχιερατική του ευχή δια την υποψηφιότητά του και πάλι στον Δήμο Δομοκού στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές .

Τέλος τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκε εθιμοτυπικώς, ευρισκόμενος εις την πόλη της Λαμίας, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από συνεργάτες τους, υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους.

Η συνάντησή τους διήρκησε αρκετή ώρα και κατά την διάρκεια της οποίας  συζητήθηκαν διάφορα επίκαιρα θέματα και υπήρξε μία ανταλλαγή απόψεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων