03/03/2021 03/03/2021 Σε προληπτική καραντίνα μπαίνει για μία ακόμα φορά ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ιωάννη Οικονόμου, ο οποίος διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό. Διαβάστε την ανακοίνωση του Σεβασμιωτάτου  Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ιωάννης Οικονόμου είχε την ευγενή καλωσύνη να με ενημερώσει τηλεφωνικώς ότι βρέθηκε θετικός στον...
03 Μαρτίου, 2021 - 10:06

Φθιώτιδος: «Και πάλι σε προληπτική αυτοαπομόνωση!»

Διαδώστε:
Φθιώτιδος: «Και πάλι σε προληπτική αυτοαπομόνωση!»

Σε προληπτική καραντίνα μπαίνει για μία ακόμα φορά ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ιωάννη Οικονόμου, ο οποίος διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Σεβασμιωτάτου 

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Ιωάννης Οικονόμου είχε την ευγενή καλωσύνη να με ενημερώσει τηλεφωνικώς ότι βρέθηκε θετικός στον Covid19 και τον ευχαριστώ πολύ. Του εύχομαι περαστικά και αίσια επάνοδο στα καθήκοντά του.

Πριν από λίγες ημέρες, μόλις είχε λήξει η προληπτική περίοδος αυτοαπομόνωσης στην οποία είχα τεθεί εκουσίως λόγω της επαφής μου με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Αθανάσιο Καρακάντζα, είχαμε συναντηθεί με τον κ. Οικονόμου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Κατά την διάρκεια και αυτής της συνάντησης φορούσα και πάλι διπλή προστατευτική μάσκα.

Από την ημέρα της συνάντησής μας, μέχρι και σήμερα, έχω υποβληθεί διαδοχικά σε διαγνωστικά τεστ, όπως πράττω πάντοτε, όταν έχω δραστηριότητες εκτός Επισκοπείου. Όλα τα τεστ, του Σαββάτου, της Κυριακής, της Δευτέρας και σήμερα Τρίτης ήταν αρνητικά.

Παρά ταύτα, μένοντας συνεπής στην δέσμευσή μου για τήρηση από μέρους μου των υγειονομικών πρωτοκόλλων και σε συνεννόηση με τον εκλεκτό επιστήμονα κ. Φωτόπουλο Αγάλο, Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και Συντονιστή Διερεύνησης Επαφών Κρούσματος, τίθεμαι και πάλι, εκουσίως, σε ολιγοήμερη προληπτική αυτοαπομόνωση μέχρι να γίνει και το τελευταίο προβλεπόμενο επαναληπτικό μοριακό τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού RT-PCR.

Σε περίπτωση, που παραμείνω αρνητικός όλες αυτές τις ημέρες και κυρίως στο επαναληπτικό μοριακό τεστ, τότε θα επανέλθω άμεσα στο πρόγραμμά μου ως εξής:

Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

09:30 π.μ. Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου Ροδίτσας. 40νθήμερο μνημόσυνο 15χρονου Κωνσταντίνου Γιαννούτσου

12:00 μ.μ. Ιερός Κοιμητηριακός Ναός Παναγίας Ξηριώτισσας. Τέλεση μνημοσύνου Ψυχοσαββάτου για όλους τους κεκοιμημένους του Κοιμητηρίου.

12:30 μ.μ. Στρατιωτικό Κοιμητήριο Παναγίας Ξηριώτισσας. Τέλεση λιτής επιμνημόσυνης δέησης υπέρ των πεσόντων παρουσία για λόγους υγειονομικούς μόνο του κ. Φρουράρχου, Ταξιάρχου Ιωάννη Ανδριώτη.

17:00 μ.μ. Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας. Αναστάσιμος Αρχιερατικός Εσπερινός και ομιλία στην σειρά ομιλιών «ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ» (ραδιοφωνική & διαδικτυακή μετάδοση).

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

07:30 π.μ. Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Λευκάδας Δυτικής Φθιώτιδας. Όρθρος, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Θείο Κήρυγμα (τηλεοπτική, ραδιοφωνική & διαδικτυακή μετάδοση).

Στο σύντομο διάστημα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, της προληπτικής αυτοαπομόνωσής μου όλες οι προγραμματισμένες δραστηριότητές μου θα γίνουν διαδικτυακά και με τηλεεργασία.

Εύχεσθε!

ο Φθιώτιδος Συμεών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων