07/08/2021 07/08/2021 «Καλό κουράγιο και καλή δύναμη σε όλο τον ελληνικό λαό. Είναι κάτι συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει, θα τους ευγνωμονούμε για πάντα, αλλά πονάει η καρδιά μας», δήλωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών με παρέμβασή του στο δελτίο του MEGA, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσοι αγωνίζονται στα πύρινα μέτωπα. Όπως σημείωσε ο Σεβασμιώτατος, η...
07 Αυγούστου, 2021 - 17:33
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2021 - 17:32

Φθιώτιδος Συμεών: «Έτοιμοι να φιλοξενήσουμε πυρόπληκτους»

Διαδώστε:
Φθιώτιδος Συμεών: «Έτοιμοι να φιλοξενήσουμε πυρόπληκτους»

«Καλό κουράγιο και καλή δύναμη σε όλο τον ελληνικό λαό. Είναι κάτι συγκλονιστικό αυτό που συμβαίνει, θα τους ευγνωμονούμε για πάντα, αλλά πονάει η καρδιά μας», δήλωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών με παρέμβασή του στο δελτίο του MEGA, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσοι αγωνίζονται στα πύρινα μέτωπα.

Όπως σημείωσε ο Σεβασμιώτατος, η εκκλησία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει όσους το έχουν ανάγκη.

«Είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε πυρόπληκτους αν χρειαστεί, να συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο. Θέλω να δώσω πολύ κουράγιο και δύναμη σε όσους αγωνίζονται και να τους πω ένα τεράστιο ευχαριστώ», κατέληξε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων