28/03/2024 28/03/2024 Να κοιτάξει και άλλες μειονότητες και να δείξει πραγματικό ενδιαφέρον για το δημογραφικό κάλεσε τους αρμοδίους ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών με αφορμή τους εργαζομένους στη ΛΑΡΚΟ.  Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, με αφορμή την ομιλία του στο STAR FORUM 2024 για το δημογραφικό ζήτημα, προειδοποίησε για την ερήμωση που θα επιφέρει στα χωριά της Λοκρίδας η...
28 Μαρτίου, 2024 - 11:37
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2024 - 11:42

Φθιώτιδος Συμεών για ΛΑΡΚΟ: “Ναι, ρε. Μου πέφτει λόγος γιατί οι εργαζόμενοι είναι παιδιά μου” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Φθιώτιδος Συμεών για ΛΑΡΚΟ: “Ναι, ρε. Μου πέφτει λόγος γιατί οι εργαζόμενοι είναι παιδιά μου” (ΒΙΝΤΕΟ)

Να κοιτάξει και άλλες μειονότητες και να δείξει πραγματικό ενδιαφέρον για το δημογραφικό κάλεσε τους αρμοδίους ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών με αφορμή τους εργαζομένους στη ΛΑΡΚΟ. 

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, με αφορμή την ομιλία του στο STAR FORUM 2024 για το δημογραφικό ζήτημα, προειδοποίησε για την ερήμωση που θα επιφέρει στα χωριά της Λοκρίδας η απόλυση εκατοντάδων εργαζομένων. Ο Σεβασμιώτατος έβγαλε κραυγή αγωνίας για τις οικογένειες των εργατών που θα μείνουν «στον δρόμο», καλώντας την πολιτεία να δώσει απαντήσεις για το τι θα απογίνουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ έπειτα από την πρώτη Απριλίου.

“Για όσους μπορεί να ρωτήσουν, Δέσποτα, τι ανακατεύεσαι; Σου πέφτει λόγος; Θα απαντήσω: Ναι ρε! Μου πέφτει λόγος! Γιατί είναι τα παιδιά μου και είμαι ο πατέρας τους!” ανέφερε χαρακτηριστικά στο κλείσιμο της ομιλίας του, τονίζοντας ότι δεν υπολογίζει την κριτική την οποία θα δεχτεί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων