23/11/2023 23/11/2023 Το παρών έδωσε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ανταποκρινόμενος στις σχετικές προσκλήσεις, κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου Λοκρίδος, στην λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων αλλά και στο εργοτάξιο του νέου οδικού άξονα Μπράλου – Άμφισσας, όπου είχε την χαρά να ανταλλάξει τον ασπασμό της αγάπης και με...
23 Νοεμβρίου, 2023 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2023 - 20:27

Φθιώτιδος Συμεών για Μητσοτάκη: «Πολύ σημαντική η παρουσία του και πάλι στην περιοχή μας»

Διαδώστε:
Φθιώτιδος Συμεών για Μητσοτάκη: «Πολύ σημαντική η παρουσία του και πάλι στην περιοχή μας»

Το παρών έδωσε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, ανταποκρινόμενος στις σχετικές προσκλήσεις, κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου Λοκρίδος, στην λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων αλλά και στο εργοτάξιο του νέου οδικού άξονα Μπράλου – Άμφισσας, όπου είχε την χαρά να ανταλλάξει τον ασπασμό της αγάπης και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φωκίδος κ. Θεόκτιστο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών απαντώντας σε σχετική ερώτηση στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως Φθιώτιδος (89,4 FM) για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κ. Πρωθυπουργού και πάλι στην περιοχή μας. Καθόσον μάλιστα αυτή η επίσκεψη πραγματοποιείται μετά τις εκλογικές αναμετρήσεις που προηγήθηκαν, αυτό την καθιστά ακόμη πιο σημαντική και ουσιαστική. Το γεγονός ότι εγκαινιάζονται ή ξεκινούν σήμερα μεγάλα κοινωφελή και αναπτυξιακά έργα για την περιοχή μας είναι για εμάς γεγονός χαράς και ικανοποίησης και αποδεικνύει και την ποιότητα του τοπικού πολιτικού προσωπικού, για το οποίο, ως ποιμενάρχης και πνευματικός πατέρας νιώθω ιδιαίτερη καύχηση εν Κυρίω.

Σήμερα μάλιστα μου δόθηκε η δυνατότητα να ευχαριστήσω τον κ. Πρωθυπουργό και για την πλήρη επαναλειτουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στην Λαμία με 700 περίπου οπλίτες, των οποίων μάλιστα την ορκωμοσία θα τελέσω αύριο το πρωί».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων