29/03/2024 29/03/2024 «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος» ήταν το θέμα, το οποίο ανέπτυξε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, μέσα από μια εκτενή ομιλία, στους 700 περίπου νεοσυλλέκτους οπλίτες της 2024 Β’ ΕΣΣΟ του Κέντρου Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στην Λαμία, λίγες μέρες πριν την τελετή της ορκωμοσίας τους, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα 29 Μαρτίου από τον Σεβασμιώτατο. Ο Διοικητής...
29 Μαρτίου, 2024 - 17:23
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2024 - 17:07

Φθιώτιδος Συμεών: «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος»

Διαδώστε:
Φθιώτιδος Συμεών: «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος»

«Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος» ήταν το θέμα, το οποίο ανέπτυξε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, μέσα από μια εκτενή ομιλία, στους 700 περίπου νεοσυλλέκτους οπλίτες της 2024 Β’ ΕΣΣΟ του Κέντρου Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στην Λαμία, λίγες μέρες πριν την τελετή της ορκωμοσίας τους, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα 29 Μαρτίου από τον Σεβασμιώτατο.

Ο Διοικητής του Κέντρου, Ταξίαρχος Αναστάσιος Μαυρομάτης, εκ μέρους όλων ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών για την αγάπη του και την πατρική του μέριμνα και την ουσιαστική και διαρκή συμπαράσταση του στο ΚΕΥΠ.

Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος μάλιστα προσέφερε σε κάθε νεοσύλλεκτο από μια Καινή Διαθήκη, με ιδιόχειρη αφιέρωση του κ. Συμεών, καθώς και μια εικόνα του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Η ορκωμοσία των 700 και πλέον νέων οπλιτών της 2024 Β’  ΕΣΣΟ πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία χιλιάδων πολιτών, του Διευθυντού του Σώματος Υλικού Πολέμου Ταξίαρχου Θεόδωρου Ζήκου, υψηλόβαθμων Αξιωματικών του Στρατού Ξηράς, εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλων τοπικών φορέων.

Φθιώτιδος Συμεών: «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος»

Φωτογραφίες: Δημήτριος Ανάγνου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων