27/03/2023 27/03/2023 Με την παρουσία μεγάλου πλήθους πιστών τελέσθηκε χθες στην Λαμία και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας ο E΄ Κατανυκτικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των πνευματικών ομιλιών, το οποίο κατήρτισε η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, μετά τον αποψινό εσπερινό κατέθεσε κατανυκτικό λόγο παρακλήσεως και οικοδομής η Οσιολογιωτάτη...
27 Μαρτίου, 2023 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2023 - 9:44

Γερόντισσα Φιλοθέη: «Προσδοκώντας την Ανάσταση»

Διαδώστε:
Γερόντισσα Φιλοθέη: «Προσδοκώντας την Ανάσταση»

Με την παρουσία μεγάλου πλήθους πιστών τελέσθηκε χθες στην Λαμία και στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας ο E΄ Κατανυκτικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των πνευματικών ομιλιών, το οποίο κατήρτισε η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, μετά τον αποψινό εσπερινό κατέθεσε κατανυκτικό λόγο παρακλήσεως και οικοδομής η Οσιολογιωτάτη Αγία Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Παναγίας Βρυούλων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Γερόντισσα Φιλοθέη, με θέμα: «Προσδοκώντας την Ανάσταση».

Την επόμενη Κυριακή, στον τελευταίο Κατανυκτικό Εσπερινό, τον κατηχητικό λόγο θα καταθέσει η Οσιολογιωτάτη Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως Θεοτόκου Μικροκάστρου της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης, Γερόντισσα Θεολογία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων