12/05/2020 12/05/2020 Για τη μετά τον κορωνοϊό εποχή και την επιστροφή της Εκκλησίας στην κανονικότητα καθώς και για τρέχοντα θέματα μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στην εκπομπή “Βήμα για όλους” που παρουσιάζει ο Διευθυντής του “Star Κεντρικής Ελλάδος” κ. Γεώργιος Σιμόπουλος τη Δευτέρα 11 Μαΐου το βράδυ. Ακόμα μίλησε πάνω σε διάφορες απορίες του κόσμου...
12 Μαΐου, 2020 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2020 - 17:33

“Η απόφαση για τη Θεία Κοινωνία έχει παρθεί στο Μυστικό Δείπνο”

Διαδώστε:
“Η απόφαση για τη Θεία Κοινωνία έχει παρθεί στο Μυστικό Δείπνο”

Για τη μετά τον κορωνοϊό εποχή και την επιστροφή της Εκκλησίας στην κανονικότητα καθώς και για τρέχοντα θέματα μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στην εκπομπή “Βήμα για όλους” που παρουσιάζει ο Διευθυντής του “Star Κεντρικής Ελλάδος” κ. Γεώργιος Σιμόπουλος τη Δευτέρα 11 Μαΐου το βράδυ.

Ακόμα μίλησε πάνω σε διάφορες απορίες του κόσμου ενώ μίλησε και για τα άμεσα σχέδια της Ιεράς
Μητροπόλεως, τα οποία συν Θεώ θα υλοποιηθούν προς όφελος του λαού.

“Η απόφαση για τη Θεία Κοινωνία έχει παρθεί στο Μυστικό Δείπνο από το Χριστό, έχει δώσει την απάντηση και έχει δώσει τη λύση. Λάβετε φάγετε τούτο μου εστί το Σώμα. Πίετε εξ’ αυτού πάντες, τούτο εστί το Αίμα μου” δήλωσε κατηγορηματικά ο Σεβασμιώτατος για το θέμα της Θείας Κοινωνίας.

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη του Σεβασμιωτάτου:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων