10/01/2024 10/01/2024 Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024, στις 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Γαλανέικων Λαμίας, υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου , Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμών, του Ιερού Κλήρου και του πιστού λαού, η επίσημη υποδοχή της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Πεφανερωμένης, από την ομώνυμη Ιερά Μονή της Νήσου Λευκάδος,...
10 Ιανουαρίου, 2024 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2024 - 10:50

Η πόλη της Λαμίας υποδέχεται την Ιερά και Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Πεφανερωμένης από την Λευκάδα

Διαδώστε:
Η πόλη της Λαμίας υποδέχεται την Ιερά και Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Πεφανερωμένης από την Λευκάδα

Την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024, στις 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στα προπύλαια του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Γαλανέικων Λαμίας, υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου , Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμών, του Ιερού Κλήρου και του πιστού λαού, η επίσημη υποδοχή της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος της Παναγίας Πεφανερωμένης, από την ομώνυμη Ιερά Μονή της Νήσου Λευκάδος, την οποία μάλιστα θα μεταφέρει ο άγιος Καθηγούμενος αυτής, Αρχιμ. κ. Νικηφόρος Ασπρογέρακας.

Θα ακολουθήσει πανηγυρική Δοξολογία, Ιερά Παράκληση και Ιερά Αγρυπνία.

“Προσκαλούνται όλοι οι πιστοί, που το επιθυμούν, να συμμετάσχουν στην υποδοχή της Ιεράς Εικόνας, αλλά και στις υπόλοιπες καθημερινές λατρευτικές Ιερές Ακολουθίες, που θα πραγματοποιούνται με την ευκαιρία τής Εορτής τής Ενορίας τού Αγίου Αθανασίου. Σημειωτέον, ότι ο Ιερὸς Ναὸς, από τις 12 έως τις 18 Ιανουαρίου 2024, θα παραμένει καθημερινὰ ανοικτὸς, απὸ τις 06:30 το πρωί έως και τις 12:30 μετά τα μεσάνυκτα”, αναφέρει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων