15/11/2019 17/11/2019 Την πρώτη Θεία Λειτουργία επί της νήσου, τέλεσε, κατά την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, ο νέος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεος. Το Αρχιερατικό συλλείτουργο τελέστηκε στον Μητροπολιτικό ναό της Αγίας Τριάδος στη Μύρινα, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη κ.κ. Ιεροθέου, με συλλειτουργούς τους Μητροπολίτες, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος, Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνό και Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαο....
15 Νοεμβρίου, 2019 - 22:52
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2019 - 11:50

Η πρώτη Θεία Λειτουργία του Μητροπολίτου Λήμνου επί της νήσου

Διαδώστε:
Η πρώτη Θεία Λειτουργία του Μητροπολίτου Λήμνου επί της νήσου

Την πρώτη Θεία Λειτουργία επί της νήσου, τέλεσε, κατά την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, ο νέος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεος.

Το Αρχιερατικό συλλείτουργο τελέστηκε στον Μητροπολιτικό ναό της Αγίας Τριάδος στη Μύρινα, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη κ.κ. Ιεροθέου, με συλλειτουργούς τους Μητροπολίτες, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος, Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνό και Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαο.

Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης κ.κ. Ιάκωβος.

Συμμετείχαν όλοι οι ιερείς της Μητροπόλεως, καθώς και ιερείς από τις Μητροπόλεις όπου ο Μητροπολίτης Λήμνου διετέλεσε ως Πρωτοσύγκελλος.

Στη Θεία Λειτουργία παρέστησαν, ο Έπαρχος Λήμνου κ. Άγγελος Βλάτας, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Μαρινάκης Δημήτριος και Δημοτικοί σύμβουλοι, ο Στρατιωτικός Διοικητής Ταξίαρχος Γεώργιος Βακλατζής, οι Διοικητές των Μονάδων Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας, Λιμενικού και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Πλήθος κατοίκων της Λήμνου, παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία, όπου στο τέλος αυτής ευχήθηκαν και ασπάσθηκαν τον νέο Μητροπολίτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων