03/09/2019 03/09/2019 Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος ανακοινούται εις τους Πανοσιωτάτους και Αιδεσιμωτάτους Ιερείς, ότι την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 9:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί εις το Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου, έκτακτο Ιερατικό Συνέδριο, το πρώτο μετά την αιφνίδιο εκδημία του μακαριστού Ποιμενάρχου κυρού Νικολάου, παρουσία απάντων των Κληρικών της...
03 Σεπτεμβρίου, 2019 - 22:07

Ιερατικό Συνέδριο απάντων των κληρικών της Ι.Μ. Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Ιερατικό Συνέδριο απάντων των κληρικών της Ι.Μ. Φθιώτιδος

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος ανακοινούται εις τους Πανοσιωτάτους και Αιδεσιμωτάτους Ιερείς, ότι την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου στις 9:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί εις το Αμφιθέατρο της Ιεράς Μητροπόλεως στις Εγκαταστάσεις του Πνευματικού – Διοικητικού Κέντρου, έκτακτο Ιερατικό Συνέδριο, το πρώτο μετά την αιφνίδιο εκδημία του μακαριστού Ποιμενάρχου κυρού Νικολάου, παρουσία απάντων των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τις εργασίες του Συνεδρίου θα χαιρετίσει και θα κλείσει ο Τοποτηρητής της χηρευούσης Ιεράς Μητροπόλεως, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, ο οποίος και θα ωμιλήσει σχετικά με την έναρξη της Νέας Εκκλησιαστικής χρονιάς και θα δώσει τις απαραίτητες κατευθυντήριες οδηγίες για το Ποιμαντικό έργο, το οποίο ξεκινά στις Ενορίες μας.

Ομιλητής στο Συνέδριο θα είναι ο Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Δημήτριος Κατούνης, Κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, ο οποίος θα παρουσιάσει τον τρόπο προσέγγισης της θεματολογίας του κύκλου μελέτης Αγίας Γραφής μέσα από το βιβλίο «Διάλογοι Σωτηρίας», ο πρώτος τόμος του οποίου θα διδαχθεί εφέτος και αφορά τους διαλόγους ανθρώπου και Θεού στην Παλαιά Διαθήκη.

Θα ακολουθήσει ευρεία συζήτηση επί των λεχθέντων και οι Ιερείς θα προμηθευτούν φάκελο με έντυπο Ποιμαντικό υλικό.

Πέρας προσελεύσεως η 9η πρωινή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων