10/12/2022 10/12/2022 Στη Λοκρίδα και στην πόλη των Λιβανατών βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2022 ο  Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών  προκειμένου να παρακολουθήσει την Ημερίδα Ενημέρωσης Κοινού για την σημασία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Την ημερίδα συνδιοργάνωσαν το Παράρτημα Λοκρίδος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, ο Σύλλογος Γυναικών Λιβανατών «Η ΠΥΡΡΑ» υπό την αιγίδα...
10 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2022 - 15:18

Ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού στις Λιβανάτες παρουσία του Φθιώτιδος Συμεών

Διαδώστε:
Ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού στις Λιβανάτες παρουσία του Φθιώτιδος Συμεών

Στη Λοκρίδα και στην πόλη των Λιβανατών βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2022 ο  Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών  προκειμένου να παρακολουθήσει την Ημερίδα Ενημέρωσης Κοινού για την σημασία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Την ημερίδα συνδιοργάνωσαν το Παράρτημα Λοκρίδος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, ο Σύλλογος Γυναικών Λιβανατών «Η ΠΥΡΡΑ» υπό την αιγίδα του Δήμου Λοκρών και της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Λιβανατών, παρουσία του Δημάρχου Λοκρών κ. Αθανασίου Ζεκεντέ.

Ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε σχετικό χαιρετισμό αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη σημασία της εκδήλωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων