29/04/2021 29/04/2021 Το κεντρικό κατάστημα της Attica Bank στην πλατεία Πάρκου στην Λαμία επισκέφτηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών κατά την επιστροφή του από τους Μεξιάτες Φθιώτιδος, όπου ιερούργησε νωρίς το πρωί. Ο κ. Συμεών παρέλαβε από τα χέρια του Διευθυντή του Καταστήματος κ. Τσιούμα Αθανασίου μια επιταγή ποσού 3000€ για...
29 Απριλίου, 2021 - 16:45

Λαμία: 3000 ευρώ για την ανάγκη θερμάνσεως των γερόντων

Διαδώστε:
Λαμία: 3000 ευρώ για την ανάγκη θερμάνσεως των γερόντων

Το κεντρικό κατάστημα της Attica Bank στην πλατεία Πάρκου στην Λαμία επισκέφτηκε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών κατά την επιστροφή του από τους Μεξιάτες Φθιώτιδος, όπου ιερούργησε νωρίς το πρωί.

Ο κ. Συμεών παρέλαβε από τα χέρια του Διευθυντή του Καταστήματος κ. Τσιούμα Αθανασίου μια επιταγή ποσού 3000€ για τις ανάγκες θερμάνσεως των γερόντων και γεροντισσών των τριών μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων της Ιεράς Μητροπόλεως σε Λαμία, Στυλίδα και Σπερχειάδα. Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ευχαριστία του τόσο προς τον Διευθυντή και το προσωπικό του τοπικού καταστήματος όσο και κυρίως προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Attica Bank κ. Πανταλάκη Θεόδωρο, ο οποίος απεδέχθη ασμένως το σχετικό παρακλητικό αίτημα του Μητροπολίτου Φθιώτιδος.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων