03/03/2019 03/03/2019 Η καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος τελέστηκε κατά τις 2 Μαρτίου 2019, ημέρα Σάββατο, στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος στη Λαμία από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδος. Η σεμνή και λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε επ’ ευκαιρίας του Α΄ Ψυχοσάββατου και είναι ο ελάχιστος...
03 Μαρτίου, 2019 - 20:37

Λαμία: Υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων Αστυνομικών

Διαδώστε:
Λαμία: Υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων Αστυνομικών

Η καθιερωμένη ετήσια επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος τελέστηκε κατά τις 2 Μαρτίου 2019, ημέρα Σάββατο, στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος στη Λαμία από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδος.

Η σεμνή και λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε επ’ ευκαιρίας του Α΄ Ψυχοσάββατου και είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής στους συναδέλφους που θυσίασαν τη ζωή τους στο καθήκον.

Στο μνημόσυνο, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας Ταξίαρχος Μιχαήλ Τσάτσης, μέλη της Ένωσης καθώς και αρκετοί πιστοί.

 

ΠΗΓΗ: LAMIAREPORT

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων