07/04/2023 07/04/2023 Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών και στα πλαίσια της συνεργασίας του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» με τον Δήμο Μακρακώμης, ακόμα μία πολιτιστική – αθλητική δράση ενισχύθηκε και γέμισε τους μαθητές του Ωδείου με εμπειρίες. Συγκεκριμένα την Κυριακή 26 Μαρτίου στην Σπερχειάδα μαθητές του Ωδείου «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ»...
07 Απριλίου, 2023 - 10:43
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2023 - 10:22

Μαθητές του Ωδείου “Γερμανός ο Μελωδός” έτρεξαν στον 6ο Ημιμαραθώνιο Σπερχειού

Διαδώστε:
Μαθητές του Ωδείου “Γερμανός ο Μελωδός” έτρεξαν στον 6ο Ημιμαραθώνιο Σπερχειού

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών και στα πλαίσια της συνεργασίας του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» με τον Δήμο Μακρακώμης, ακόμα μία πολιτιστική – αθλητική δράση ενισχύθηκε και γέμισε τους μαθητές του Ωδείου με εμπειρίες.

Συγκεκριμένα την Κυριακή 26 Μαρτίου στην Σπερχειάδα μαθητές του Ωδείου «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» και του παραρτήματος Δυτικής Φθιώτιδος συμμετείχαν στον Λαϊκό Αγώνα «Καλύβα Στεφανή» των 5 χιλιομέτρων, ο οποίος διοργανώθηκε από τον Δήμο Μακρακώμης, στο πλαίσιο του 6ου Ημιμαραθώνιου Σπερχειού «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΚΡΙΔΑΣ».

Οι μαθητές του Ωδείου απόλαυσαν την αθλητική αυτή εμπειρία και τη χαρά της συμμετοχής. Επίσης ευχαρίστησαν το Δήμο Μακρακώμης και το Ωδείο «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» για την δυνατότητα που τους παρείχε και εξέφρασαν την επιθυμία για την δημιουργία κι άλλων παράλληλων πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων, οι οποίες γεμίζουν την ψυχή και προσφέρουν τη χαρά της κοινής δημιουργίας και της συλλογικότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων