15/02/2019 15/02/2019 Συνέντευξη στον «Star fm 97,1» και στην Δημοσιογράφο κα Όλγα Λαθύρη στο πλαίσιο της Εκπομπής «Ήρθε η ώρα», παρεχώρησε το πρωί της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος. Θέμα της συνεντεύξεως ήταν η ψήφιση της αλλαγής του άρθρου 3 του Συντάγματος , η οποία ψηφίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου από...
15 Φεβρουαρίου, 2019 - 13:05

Μητρ. Φθιώτιδος: “Στην Ιεραρχία θα έχουμε εκρήξεις”

Διαδώστε:
Μητρ. Φθιώτιδος: “Στην Ιεραρχία θα έχουμε εκρήξεις”

Συνέντευξη στον «Star fm 97,1» και στην Δημοσιογράφο κα Όλγα Λαθύρη στο πλαίσιο της Εκπομπής «Ήρθε η ώρα», παρεχώρησε το πρωί της Παρασκευής 15 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος.

Θέμα της συνεντεύξεως ήταν η ψήφιση της αλλαγής του άρθρου 3 του Συντάγματος , η οποία ψηφίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου από το Ελληνικό Κοινοβούλιο με 151 ψήφους.

Ο Σεβασμιώτος Μητροπολίτης μας εξέφρασε την θλίψη του για την ψήφιση μίας τέτοιας αλλαγής, η οποία μετατρέπει την Ορθόδοξη Ελλάδα σε «ουδετερόθρησκο» κράτος και ετόνισε ότι, κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταργήσει την Θρησκευτικότητα των Ελλήνων. Εκανε λόγο για κατάντημα της δημοκρατίας, και υπογράμμισε ότι στη Ιεραρχία θα υπάρξουν εκρήξεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων