13/08/2022 13/08/2022 Ηχηρό μήνυμα στη γείτονος χώρα, την Τουρκία, έστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών παρουσία και του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.  Από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, ζήτησε από την φιλαρμονική να παιανίσει τον εθνικό ύμνο, «ώστε μέσα από την θάλασσα να φτάσει στην Ανατολή που άδικα βρυχάται ξεχνώντας πως απέναντί της έχει έναν...
13 Αυγούστου, 2022 - 17:57
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2022 - 17:59

Μητροπολίτης Φθιώτιδος: “Να φθάσει ο εθνικός ύμνος απέναντι στην Ανατολή”

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Φθιώτιδος: “Να φθάσει ο εθνικός ύμνος απέναντι στην Ανατολή”

Ηχηρό μήνυμα στη γείτονος χώρα, την Τουρκία, έστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών παρουσία και του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, ζήτησε από την φιλαρμονική να παιανίσει τον εθνικό ύμνο, «ώστε μέσα από την θάλασσα να φτάσει στην Ανατολή που άδικα βρυχάται ξεχνώντας πως απέναντί της έχει έναν λαό ειρήνης και δημοκρατίας».

Νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος είχε αγιάσει τα νερά του Μαλιακού Κόλπου. Τέλεσε εν πλω λιτανεία με την εικόνα της Παναγίας της Νιχορίτησσας.

Ακολούθησε λιτανεία μέχρι τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Αρχιερατική παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

 

Πηγή: tvstar (ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΛΟΝΤΖΟΣ)

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων