17/03/2020 17/03/2020 «Να είμαστε έξω καρδιά αλλά μέσα στο σπίτι». Με αυτό το σύνθημα σε τηλεφωνική συνέντευξή του στον Τοπικό Ραδιοφωνικό Σταθμό «Ράδιο Λαμία» και στους δημοσιογράφους κ. Λίλιαν Χαχοπούλου και κ. Πάνο Κατσώνη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, την Δευτέρα 16 Μαρτίου, μεταξύ άλλων προσπάθησε να εφιστήσει την προσοχή όλων των αδελφών να παραμείνουν στο...
17 Μαρτίου, 2020 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2020 - 15:16

«Να είμαστε έξω καρδιά αλλά μέσα στο σπίτι»

Διαδώστε:
«Να είμαστε έξω καρδιά αλλά μέσα στο σπίτι»

«Να είμαστε έξω καρδιά αλλά μέσα στο σπίτι». Με αυτό το σύνθημα σε τηλεφωνική συνέντευξή του στον Τοπικό Ραδιοφωνικό Σταθμό «Ράδιο Λαμία» και στους δημοσιογράφους κ. Λίλιαν Χαχοπούλου και κ. Πάνο Κατσώνη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών, την Δευτέρα 16 Μαρτίου, μεταξύ άλλων προσπάθησε να εφιστήσει την προσοχή όλων των αδελφών να παραμείνουν στο σπίτι μέχρι να περάσει ο «επιδημικός τυφώνας», όπως χαρακτήρισε την πανδημία του νέου Κορωνοϊού (Covid- 19).

Παρακολουθήστε την συνέντευξη του Σεβασμιωτάτου:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων