20/02/2019 20/02/2019 Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος  κ.κ. Ιερώνυμος ο Β’  θα επισκεφθεί  την πόλη της Λαμίας την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 όπου θα χοροστατήσει στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο,  το οποίο θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό  Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας και κατόπιν θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της μητέρας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου...
20 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:27

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στη Λαμία

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στη Λαμία

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος  κ.κ. Ιερώνυμος ο Β’  θα επισκεφθεί  την πόλη της Λαμίας την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 όπου θα χοροστατήσει στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο,  το οποίο θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό  Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας και κατόπιν θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της μητέρας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου , αειμνήστου Μαρίας Πρωτοπαπά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων