11/10/2022 11/10/2022 Τις εργασίες του 3ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Ιαματικής Ιατρικής ευλόγησε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος  κ. Συμεών στα Καμένα Βούρλα, προσκεκλημένος από τον Καθηγητή και Πρόεδρο της Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής κ. Κωνσταντίνο Κουρκούλη. Στα εγκαίνια του Συνεδρίου παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κ. Ιωάννη Συκιώτη, ο Δήμαρχος Αλμωπίας...
11 Οκτωβρίου, 2022 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2022 - 12:49

Ο Φθιώτιδος Συμεών σε Παγκόσμιο Συνέδριο για την Ιαματική Ιατρική στα Καμένα Βούρλα

Διαδώστε:
Ο Φθιώτιδος Συμεών σε Παγκόσμιο Συνέδριο για την Ιαματική Ιατρική στα Καμένα Βούρλα

Τις εργασίες του 3ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Ιαματικής Ιατρικής ευλόγησε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος  κ. Συμεών στα Καμένα Βούρλα, προσκεκλημένος από τον Καθηγητή και Πρόεδρο της Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής κ. Κωνσταντίνο Κουρκούλη.

Στα εγκαίνια του Συνεδρίου παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κ. Ιωάννη Συκιώτη, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Πέλλας κ. Χρήστος Μπάτσης, η εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος κ. Έμυ Αργυροπούλου, καθηγητες πανεπιστημίου και  προσκεκλημένοι.

Στον χαιρετισμό του ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα αξιοποίησης των πλούσιων ιαματικών πηγών της περιοχής σε διάφορες αναπτυξιακές δράσεις.

Ο Σεβασμιώτατος, στο πλαίσιο της περιοδείας του στα Καμένα Βούρλα καλωσόρισε και τον Δήμαρχο Γλυφάδος κ. Γεώργιο Παπανικολάου, με τον οποίο συνδέονται από ετών με δεσμούς φιλίας.

Ο Δήμαρχος  συνόδευε εκατοντάδες δημότες της Γλυφάδος από τις διάφορες δομές τρίτης ηλικίας της πόλεως, οι οποίοι επέλεξαν την Λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον κ. Παπανικολάου και όλους τους δημότες Γλυφάδος και τους ευχήθηκε να περάσουν όμορφες μέρες ξεκούρασης στα Καμένα Βούρλα και στην φιλόξενη και αρχοντική Φθιώτιδα.

Φωτογραφίες: Άρης Μαρτάκος/ fonografos.net

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων