24/03/2022 24/03/2022 Την Ορκωμοσία των 210 νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2022 Β’ ΕΣΣΟ τέλεσε σήμερα το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στη Λαμία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, μετά από πρόσκληση του Φρουράρχου Λαμίας – Διοικητού του ΚΕΥΠ Ταξιάρχου Μιχαήλ Κρητσωτάκη. Στην τελετή της Ορκωμοσίας παραβρέθηκαν: ο Υποστράτηγος Ιωάννης Μαυρογένης, Διευθυντής του Σώματος Υλικού Πολέμου του...
24 Μαρτίου, 2022 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2022 - 17:19

Ο Φθιώτιδος Συμεών στην τελετή ορκωμοσίας της 2022 Β’ ΕΣΣΟ στο ΚΕΥΠ

Διαδώστε:
Ο Φθιώτιδος Συμεών στην τελετή ορκωμοσίας της 2022 Β’ ΕΣΣΟ στο ΚΕΥΠ

Την Ορκωμοσία των 210 νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2022 Β’ ΕΣΣΟ τέλεσε σήμερα το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στη Λαμία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, μετά από πρόσκληση του Φρουράρχου Λαμίας – Διοικητού του ΚΕΥΠ Ταξιάρχου Μιχαήλ Κρητσωτάκη.

Στην τελετή της Ορκωμοσίας παραβρέθηκαν: ο Υποστράτηγος Ιωάννης Μαυρογένης, Διευθυντής του Σώματος Υλικού Πολέμου του ΓΕΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αθανάσιος Καρακάντζας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Κυροδήμος, ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Φώσκολος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντού Στερεάς Ελλάδος Ταξίαρχος Μιχαήλ Τάτσης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδος Δημήτριος Φούρλας, ο Λιμενάρχης Στυλίδος Αντιπλοίαρχος Ευθύμιος Βέτσικας, εκπρόσωποι άλλων Στρατιωτικών Μονάδων και φορέων, καθώς και πολλοί συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων οπλιτών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων