26/04/2021 26/04/2021 Είκοσι δύο χρόνια συμπληρώνονται αυτές τις ημέρες από την τραγωδία στα Καμένα Βούρλα που σημάδεψε το Πυροσβεστικό Σώμα, την Φθιώτιδα και ολόκληρη την πατρίδα μας. Ήταν 30 Απριλίου, όταν στον Περιφερειακό δρόμο της λουτρόπολης των Καμένων Βούρλων πέντε συνάνθρωποι μας έχασαν την ζωή τους, ανάμεσά τους 3 πυροσβέστες και άλλοι 14 τραυματίστηκαν από ισχυρή έκρηξη...
26 Απριλίου, 2021 - 10:25
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2021 - 10:32

Ο Φθιώτιδος Συμεών στο Μνημείο Πεσόντων Πυροσβεστών στα Καμένα Βούρλα

Διαδώστε:
Ο Φθιώτιδος Συμεών στο Μνημείο Πεσόντων Πυροσβεστών στα Καμένα Βούρλα

Είκοσι δύο χρόνια συμπληρώνονται αυτές τις ημέρες από την τραγωδία στα Καμένα Βούρλα που σημάδεψε το Πυροσβεστικό Σώμα, την Φθιώτιδα και ολόκληρη την πατρίδα μας.

Ήταν 30 Απριλίου, όταν στον Περιφερειακό δρόμο της λουτρόπολης των Καμένων Βούρλων πέντε συνάνθρωποι μας έχασαν την ζωή τους, ανάμεσά τους 3 πυροσβέστες και άλλοι 14 τραυματίστηκαν από ισχυρή έκρηξη προπανίου.

Χθες το απόγευμα και λίγο πριν την πρώτη Ιερά Ακολουθία του Νυμφίου στα Καμένα Βούρλα, παρουσία της Διοικήσεως της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Στερεάς Ελλάδος και Φθιώτιδος, του Δημάρχου Καμένων Βούρλων κ. Ιωάννου Συκιώτη και συγγενών των θυμάτων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, στο μνημείο των θυμάτων στα Καμένα Βούρλα τέλεσε νεκρώσιμο τρισάγιο και προσευχήθηκε για την ανάπαυση τους, ενώ κατέθεσε λόγο παρηγορίας προς τους συγγενείς τους.

Η ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μάλιστα προσέφερε στον Σεβασμιώτατο και σχετική τιμητική πλακέτα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων