11/12/2022 12/12/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών τέλεσε τον Αγιασμό των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων της εταιρείας «ΓΕΩΡΓΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ» στο κέντρο της Λαμίας παρουσία επισήμων και πλήθους κόσμου. Ο Σεβασμιώτατος επίσης συμμετείχε και ευλόγησε την εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων του Νομού Φθιώτιδος, η οποία πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κατάστημα συνεστίασης στο κέντρο της πόλεως Λαμίας, τα έσοδα...
11 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:45
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2022 - 4:35

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος σε εκδηλώσεις στην πόλη της Λαμίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος σε εκδηλώσεις στην πόλη της Λαμίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών τέλεσε τον Αγιασμό των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων της εταιρείας «ΓΕΩΡΓΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ» στο κέντρο της Λαμίας παρουσία επισήμων και πλήθους κόσμου.

Ο Σεβασμιώτατος επίσης συμμετείχε και ευλόγησε την εορταστική εκδήλωση του Συλλόγου Πολυτέκνων του Νομού Φθιώτιδος, η οποία πραγματοποιήθηκε σε γνωστό κατάστημα συνεστίασης στο κέντρο της πόλεως Λαμίας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών χαιρέτισε και την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με Ευρωπαϊκές και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, της Σχολής Πιάνου Λαμίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων