31/03/2022 31/03/2022 Στην μουσική και ποιητική εκδήλωση με τίτλο: «Νύχτα Μαγικιά», ένα αφιέρωμα στην μελοποιημένη από τον Μίκη Θεοδωράκη ποίηση στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών. Η μουσική αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 30 Μαρτίου, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ «Μουσική Άνοιξη στην πόλη», από τον Δήμο...
31 Μαρτίου, 2022 - 17:40
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2022 - 17:05

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στην μουσική εκδήλωση “Νύχτα Μαγικιά’ στη Ρούμελη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στην μουσική εκδήλωση “Νύχτα Μαγικιά’ στη Ρούμελη

Στην μουσική και ποιητική εκδήλωση με τίτλο: «Νύχτα Μαγικιά», ένα αφιέρωμα στην μελοποιημένη από τον Μίκη Θεοδωράκη ποίηση στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Η μουσική αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 30 Μαρτίου, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ «Μουσική Άνοιξη στην πόλη», από τον Δήμο Λαμιέων, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.Σ.Τ.Ε.).

Πρόκειται για μία συναυλία – αφιέρωμα στη μελοποιημένη από τον Μίκη Θεοδωράκη ποίηση, με την Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», τη συμμετοχή της Παιδικής και Νεανικής Δημοτικής Χορωδίας Λαμίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων