04/06/2022 04/06/2022 Στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, το οποίο διοργανώθηκε στη Λαμία και πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρου του Δήμου Λαμιέων παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών κατόπιν προκλήσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λαμίας. Στο Συνέδριο συζητήθηκαν θέματα επικαιρότητος που απασχολούν τους Συνταξιούχους, καθώς επίσης έγινε και απολογισμός...
04 Ιουνίου, 2022 - 19:47
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2022 - 19:50

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ

Στο 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, το οποίο διοργανώθηκε στη Λαμία και πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρου του Δήμου Λαμιέων παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών κατόπιν προκλήσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Λαμίας.

Στο Συνέδριο συζητήθηκαν θέματα επικαιρότητος που απασχολούν τους Συνταξιούχους, καθώς επίσης έγινε και απολογισμός του παρελθόντος έτους και πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από εκπροσώπους – μέλη της Ομοσπονδίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων