04/03/2023 04/03/2023 Η τελευταία πράξη του δράματος στον άδικο χαμό του ελεγκτή του μοιραίου Ιntercity 62, του 55χρονου Στυλιδιώτη Γιάννη Τζοβάρα, θα πουν συγγενείς και φίλοι αύριο Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στις 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Στυλίδας. Την εξόδιο Ακολουθία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών. Ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει και την εξόδιο...
04 Μαρτίου, 2023 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2023 - 21:25

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στο τελευταίο αντίο του Γιάννη και της Ελπίδας…

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος στο τελευταίο αντίο του Γιάννη και της Ελπίδας…

Η τελευταία πράξη του δράματος στον άδικο χαμό του ελεγκτή του μοιραίου Ιntercity 62, του 55χρονου Στυλιδιώτη Γιάννη Τζοβάρα, θα πουν συγγενείς και φίλοι αύριο Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στις 16:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Στυλίδας. Την εξόδιο Ακολουθία θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει και την εξόδιο ακολουθία της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, που ήταν κι εκείνη επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στο ύψος του Ευαγγελισμού Τεμπών με εμπορικό τραίνο.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 6 Μαρτίου στις 15:30’ στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωση του Σωτήρος Αταλάντης.
Μάλιστα ο Σεβασμιώτατος δεν πραγματοποίησε στο πλαίσιο του εορτασμού των Αγίων Θεοδώρων την ιερά λιτάνευση της Θαυματουργού Εικόνας των Αγίων στην πόλη της Αταλάντης.

«Η λιτανεία μας φέτος θα γίνει αποχαιρετώντας για τον ουρανό την Ελπίδα…», ανέφερε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για την ημέρα των Αγίων Θεοδώρων στον φερώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της έδρας του Δήμου Λοκρών.

Η κηδεία του άτυχου 35χρονου Λιανοκλαδίτη μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη θα γίνει στην Αθήνα.

Στη μνήμη του όμως την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 οι φίλοι και συγχωριανοί του θα συγκεντρωθούν μπροστά στο πρώην Δημοτικό Κατάστημα Λιανοκλαδίου στις 18:30’ για να ανάψουν ένα κερί.

Πηγή: www.lamiareport.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων